VSD Food Machinery - Nijverheidsstraat 11c - 7641 AB Wierden - Tel. 0546-873032 - Fax. 0546-861265 - E-mail info@vsd.nl - K.v.K. 08114388
Sinds 1979
Rookkasten

Robot serie
VSD is er in geslaagd met de Robot serie een product te leveren dat gedurende een groot aantal jaren aan alle wensen van de vlees-, vis- en kipverwerkende industrie kan voldoen.

In de volledig roestvrijstalen basisconstructie van de kast kan, naar gelang de wensen van de gebruiker, een kook-, bak- en/of rook- klimaatinstallatie (of een combinatie) daarvan worden aangebracht. Even eenvoudig kan gekozen worden voor een elektrische-, gas-, olie- of stoomverwarming.

De keuze is overigens niet onherroepelijk. Met relatief eenvoudige ingrepen kan later een alternatief worden geďnstalleerd.

Rookgeneratoren

G Serie

VSD rookgeneratoren "G Serie" (geschikt voor houtspaanders en zaagmeel) zijn voorzien van een automatische dosering en een elektrische ontsteking, al dan niet met een zuurstofventilator.
CR Serie
VSD rookgeneratoren CR Serie geschikt voor houtspaanders zijn voorzien van een automatische dosering en een elektrisch ontsteking met zuurstofventilator. Geschikt voor een hoge concentratie rook met een lage relatieve luchtvochtigheid.