VSD Food Machinery B.V. - Bedrijvenpark Twente 54 | 7602 KC Almelo | +31 (0)546 873 032 | E-mail info@vsd.nl NL | ENG
1
1
Ook voor maatwerk kunt u prima bij VSD Food Machinery terecht
U wilt een echt authentieke smaak?
Specialist in roken, koken, Stomen, Pasteuriseren en grillen: een krokante korst en toch gaar van binnen
Wij zijn gespecialiseerd in: Roken, koken, braden, grillen en marineren

VSD is een middelgroot Nederlands bedrijf, gevestigd aan de Duitse grens bij Almelo, dat machines levert over de hele wereld. Klanten hebben contact met een vakspecialist die het hele traject voor hen verzorgt: van het ontwerp van de machine tot de implementatie op de werkvloer. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar.

 

Familiebedrijf

VSD is van oorsprong een familiebedrijf. Inmiddels exporteert VSD machines naar voedingsmiddelenbedrijven over de hele wereld. De kracht is nog altijd dat het bedrijf flexibel is en korte lijnen hanteert. VSD beschikt over een vast team van vakspecialisten. Zij verzorgen voor klanten het hele traject. Ze leggen het eerste contact met klanten en brengen hun wensen in kaart. Ze bedenken het concept, en ze ontwerpen en bouwen de machines. Vervolgens zorgen zij voor de implementatie op de werkvloer. “Klanten vinden het prettig dat zij contact hebben met één vakspecialist die overal van op de hoogte is. “Daardoor kunnen wij snel schakelen.”

 

Beschikbaar

De vakspecialisten van VSD zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. VSD heeft namelijk klanten over de hele wereld, van Azië tot in Amerika. Door dit tijdsverschil moet het bedrijf altijd telefonisch bereikbaar zijn.

De vakspecialisten van VSD kunnen vanuit Nederland desgewenst online  inloggen op de systemen van klanten. Zo kunnen ze op afstand vragen beantwoorden, problemen oplossen en met klanten meedenken. “En als het nodig is, gaan we naar klanten toe”. Onze vakspecialisten hebben altijd een ingepakte koffer paraat. Ze zijn erop ingesteld dat zij bij calamiteiten op elk moment in het vliegtuig moeten kunnen stappen om naar klanten toe te gaan.” VSD installeert en levert bovendien de onderdelen van de machines en verzorgt het periodieke onderhoud.”

 

Kennis

De vakspecialisten van VSD hebben een technische opleiding en ze hebben ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van industriële machines. Daarnaast beschikken ze over voldoende kennis op het gebied van levensmiddelentechnologie, waardoor ze goed met klanten mee kunnen denken. VSD heeft bovendien goede contacten met de opleidingen levensmiddelen- en warmtetechnologie. En VSD maakt onderdeel uit van een netwerk van levensmiddelentechnologen. Samen brainstormen zij over nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo inspireren zij elkaar en houden zij elkaar op de hoogte. 

VSD Food Machinery | Kamer van Koophandel | 73505498 | BTW NL859552408B01
Powered by Wallbrink Crossmedia & CreativeCrossmedia