VSD Food Machinery - Bedrijvenpark Twente 54 | 7602 KC Almelo | +31 (0)546 873 032 | E-mail info@vsd.nl NL | ENG
1
Een authentieke rooksmaak geeft uw product een extra smaakbeleving
Een van onze projecten met gebraden peking eend
Wij zijn specialist in: Roken, Koken, Grillen en Marineren
Wij zijn specialist in: Roken, Koken, Grillen en Marineren
Wij zijn specialist in: Roken, Koken, Grillen en Marineren

Traditionele processen

“De kunst is om traditionele processen echt te doorgronden”, zegt Hans Kooij. “Wij verkopen industriële machines aan voedingsfabrikanten over de hele wereld. Natuurlijk kennen we niet alle lokale specialiteiten. Het is ons vak om ons in traditionele bereidingswijzen te verdiepen.” In de praktijk betekent dit vaak dat VSD klanten bezoekt en hen vraagt om de lokale specialiteit te bereiden. Zo zien de vakspecialisten van VSD hoe een klant de verschillende processtappen doorloopt. Daarnaast analyseert VSD welke specifieke eigenschappen een specialiteit zo bijzonder maken. Hoe knapperig moet de korst zijn?

Welke kleur moet het product krijgen? Moet het vel loskomen van het product, of juist niet? VSD vertaalt dit naar een industriële oplossing. Ook na het leveren van de machine kijken de vakspecialisten van VSD mee. Geeft de machine het juiste eindproduct? Welke aanpassingen kunnen er gedaan worden om het product verder te perfectioneren? De technisch specialisten van VSD beschikken over veel kennis van levensmiddelentechnologie. Dit betekent, dat ze ook op technologisch gebied echt kunnen meedenken. Ze gaan pas weg als de machine perfect draait en het eindproduct goed is. Daar kunnen klanten op vertrouwen.

VSD Food Machinery | Kamer van Koophandel | 081 143 88 | BTW NL8118.84.983.B01
Powered by Wallbrink Crossmedia & CreativeCrossmedia